VDL Systems in een nieuw jasje!
Vanaf heden is de website van VDL Systems volledig vernieuwd.

VDL Systems in een nieuw jasje!

21 februari 2019

In navolging van diverse andere bedrijven onder de VDL Groep paraplu, is de website van VDL Systems  compleet vernieuwd. Ten opzichte van de vorige versie bevat de nieuwe webiste meer beelden en impressies om een nog beter beeld te geven van de mogelijkheden die VDL Systems als RVS-machinebouwer aan haar klanten heeft te bieden.

VDL-Uitstraling

De look-en-feel van de website is compleet vernieuwd en uitgebreid met behulp van de modernste technieken. Verder is de website nu veel beter toegankelijk en leesbaar op telefoon en tablet. De vindbaarheid is een belangrijk item voor ons als totaalleverancier van rvs-bewerking. Ook onze eigen ontwikkelingen kunnen we met de nieuwe website beter onder schijnwerpers brengen.

Productiemogelijkheden

Naast de technische verbetering van de website is het voor ons als turnkey partner in rvs-bewerking belangrijk dat het voor de bezoekers van de website direct duidelijk is wat onze productiemogelijkheden zijn. Toevoegingen aan ons machinepark kunnen we met de nieuwe website meer aandacht geven, maar daarnaast ook de ontwikkeling van nieuwe producten of productgroepen kunnen we met de website extra belichten.

Kijk eens rond op onze gloednieuwe website en als je vragen of opmerkingen hebt dan horen we uiteraard graag van je!

ga naar www.vdlsystems.nl/home

Terug